Åbningskoncert – Rudersdal Kammersolister

Koncert nr. I

20. okt. 2019 · kl. 15.00

Åbningskoncert – Rudersdal Kammersolister

Den nystartede kammarensemble, med Christine Pryn i spidsen åbner den tredje sæson i Musikforeningen på Folke Bernadottes Allé. Publikum kan glæde sig til et spændende program for klavertrio med værk av Dmitri Schostakovich, Dmitri Smirnov og Carl Nielsen.

• Christine Pryn, violin
  • John Ehde, cello
  • Manuel Esperilla, klaver

Cordial Consort

Koncert nr. II

17. nov. 2019 · kl. 15.00

Cordial Consort

En af Scandinaviens førende barokensembler. “Gamla hundar – kan man inte lära sitta” er en koncert om stædighedens gave, med musik af C. Ph. E. Bach, J. M, Kuehnel, E. Chr. Hesse, C. F. Abel og G. Ph Telemann for blokfløjte, viola da gamba og lut.

Julekoncert: Rising Star Julie Meera Albertsen

Koncert nr. III

15. dec. 2019 · kl. 15.00

Julekoncert: Rising Star Julie Meera Albertsen

Rising Star Julie Meera Albertsen, sopran, giver en smuk, unik og stemningsfuld julekoncert sammen med Claire Moncharmant, harpe og Tittit van der Pals, cello.

Carl von Linnés naturmusikalske rejse

Koncert nr. IV

19. jan. 2020 · kl. 15.00

Carl von Linnés naturmusikalske rejse

(samarbejde med Musik i Höganäs)

For omkring 200 år siden besøgte Carl von Linné de Skånske slotte for at kortlægge des natur og fauna. Men hvad mange ikke ved er at Linné var en musikelsker og sluttede gerne både til folkemusik og kunstmusik. Koncerten gennemføres af:

• Magnus Nilsson, fagottist (Helsingborg Symfoniorkester)
  • Gitta-Maria Sjöberg, sopran
  • Van der Pals Quartet.

A Historical Musical Heritage

Koncert nr. V

23. feb. 2020 · kl. 15.00

A Historical Musical Heritage

Sopranen Gitta-Maria Sjöberg, cellisten Tobias van der Pals og pianisten Polina Fradkina, opdagede pludseligt igennem deres samarbejde at deres familier var tæt flettet sammen, både musikalsk og historisk under 1900-tallet. Dette unikke projekt har vokset ud af denne opdagelse igennem musik og komposition. Sammen har de allerede turneret i Danmark, Sverige, Estland og Danmark. Kom og hør de spændende historierne, og hvordan musikken reflekteres i dem! Musik af: Julius Johannsen, Matti Borg, Kim Borg, Leopold van der Pals og Israel Finkelstein.

”Musikken bag jerntæppet” Lyngby Kammersolister

Koncert nr. VI

29. mars. 2020 · kl. 15.00

AFLYST PÅ GRUND AF CORONAVIRUS

”Musikken bag jerntæppet” Lyngby Kammersolister

Lyngby Kammersolister er et ensemble som skaber spændende og helstøbte koncertforestillinger, som indeholder både fantastisk musik og historierne bag. Denne gang handler forestillingen om musikken der blev skabt bag jerntæppet, reaktionære komponister som med sit liv på spill skaber musik som både er fantastisk smuk og udtryksfuld og samtidig kritisk mod et brutalt samfund.

• Gordan Trajkovic, violin
  • John Bak Dinitzen, violin
  • Jakup Lützen, bratsch
  • Tobias van der Pals, cello
  • Sverre Larsen, klaver

Nordic Song Festival

Koncert nr. VII

19. apr. 2020 · kl. 15.00

AFLYST PÅ GRUND AF CORONAVIRUS

Nordic Song Festival

Nordic Song Festival er en grogrund for næste generations stjerner på operahimlen. Under ledelse af Gitta-Maria Sjöberg får vi mulighed at høre pianister og sangere fra hele Norden i repertoire som er specielt udvalg til at passe deres unikke stemmer.

Toshyuki Kamioka med venner

Koncert nr. VIII

21. jun. 2020 · kl. 15.00

Chefsdirigentens kammermusik koncert, Toshyuki Kamioka med venner

Den verdensberømte dirigent Toshyuki Kamioka er ikke kun chefdirigent for Copenhagen Phil og New Japan Philharmonic (Tokyo), han er også professor i dirigering ved konservatoriet i Wuppertal og pianist med stor interesse for kammermusik. Han har taget tid ud af sit travle skema for at besøge Musikforeningen på Folke Bernadottes Allé med et program som består af klavertrios af Sergei Rachmaninov og hans gode ven Leopold van der Pals.

Ved koncerten uropføres Leopold van der Pals første cellosonate, komponeret 1904-1905 i Lohja (Finland), St. Petersburg (Rusland) og Lausanne (Schweiz).

• Toshiyuki Kamioka, klaver
  • Gordan Trajkovic, violin