Duo Reinersman – van der Pals

Koncert nr. I

18. sept. 2022 · kl. 13.00

Duo Reinersman – van der Pals

Cello og harpe sammen klinger af skønhed, udtryk, sanselighed og passion.
Musiken til koncerten strækker sig fra legende barok til det meditative moderne, selvfølgelig via varm romantik og flyvende impressionisme med komponister som Vivaldi, Bach, Mozart, Fauré, vd Pals, Reit, Kurek og Piazolla.

Den Københavnske cellist Tittit van der Pals danner duo med den amerikanske, Schweizboende harpenist Anna Reinersman i et ambitiøst internationelt samarbejde.

Tittit Van der Pals er uddannet med diplomeksamen fra Det kongelige danske Musikkonservatorium, samt Post Graduate Studies, Master in Performance ved Royal College i Manchester og Royal Scottish Academy. Med base i København har Tittit etableret sig som en særdeles aktiv og efterspurgt freelance-musiker. Hun spiller i, og er initiativtager til en række nyskabende ensembler såsom Forin Harp Trio og Trio Belle Epoque. Tittit er også kunstnerisk leder for musikforeningen på Folke Bernadottes Allé.

Anna Reinersmans udtryksfulde og virtuose spil har gjort hende til soloharpenist i nogle af verden førende orkestre på de mest velrenommerede musikscener. Hun er uddannet på Manhattan School of Music ved Sarah Bullen og Nancy Allen og har siden sin debut i 1996 spillet på Metropolitan, Broadway, Covent Garden m.fl. Orkestre kan nævnes BBC Concert Orchestra, The Royal Opera in London, Göteborgs Operan, Göteborgs Symfoniorkester m. fl. Anna er lige flyttet til Basel i Schweiz men spiller stadig i New York Pops, der spiller i Carnegie Hall.

• Anna Reinersman, harpe
  • Tittit van der Pals, cello

Optakt til USA turné

Koncert nr. II

9. okt. 2022 · kl. 13.00

Tobias van der Pals, cello og Pål Eide, klaver, spiller Rachmaninovs store sonate for cello og klaver i g-mol fra 1901 foruden bl.a Glazunov, Tjajkovskij, Glière og Poul Ruders op 1.

Cellisten Tobias van der Pals og pianisten Pål Eide, to herboende kunstnere fra henholdsvis Sverige og Norge præsenterer Sergej Rachmaninovs store sonate for cello og klaver fra 1901 foruden bl.a. Alexander Glazunov, Peter Tjajkovskij, Reinholdt Glière og Poul Ruders første opus: Three letters from the unknown soldier.
Duoen drager senere på året på turné til USA, og opfører bl.a. dele af dette koncertprogram 10 november i Carnegie Hall, New York.

(foto: Stephen Freiheit)

• Tobias van der Pals, cello
  • Pål Eide, klaver

Billetter her!

Julekoncert med vokalensemblet “UngKlang”

Koncert nr. III

4. dec. 2022 · kl. 13.00

Smuk og stemningsfuld julekoncert med UngKlang. Et nystartet vokalensemble bestående af ni talentfulde og velsyngende piger. Koret høster allerede stor anerkendelse og deres indspillinger kan for eksempel høres i bl.a. reklamefilm i fjernsyn og på Instagram i privat koncert for Barack Obama.

Det bliver en klassisk julekoncert med det bedste fra den skandinaviske julemusik og nogle overraskelser samt gæstesolist.

• Vokalensemblet UngKlang
  • gæstesolist